napredna predstavitvena spletna stran

Paket za heroje, ki vedo kaj želijo s spletno stranjo doseči.

Svetovni splet je večji kot ena država in je tudi večjezičen. Paket je namenjen podjetjem ali posameznikom, ki bi radi svoj produkt predstavili tako domači, kot tudi svetovni javnosti. S tremi jeziki lahko pokrijete obširno svetovno področje (poleg Slovenščine še npr. Angleščina in Španščina) ali pa okoliške države (poleg Slovenščine še npr. Nemščina in Italijanščina).

Z naprednim paketom se vam odpre tudi možnost pisanja lastnega bloga oz. novic. ter urejanja določenih delov vsebine na spletni strani. Za pogoste spremembe vsebine vam tako ni potrebno kontaktirati spletnega razvijalca, saj lahko spremembe preprosto opravite sami.

Z do petimi kontaktnimi obrazci lahko potencialnemu kupcu omogočite raznolikost pri izpolnjevanju obrazcev (npr. kontaktni, nakupni ter obrazec za prijavo na mailing listo).

V paket je vključeno gostovanje za eno leto ter cena .si domene za eno leto.

Primernost
Podjetje ali posameznik, ki ima idejo, kako ujeti pozornost uporabnika in ga spremeniti v kupca
Cena
? Navedena je cena za plačilo v enkratnem znesku. Znesek se poravna po podpisu pogodbe in pred začetkom del. Znesek lahko poravnate tudi po obrokih (do 3 obroke), z 10% dodatka k ceni. V tem primeru se prvi obrok poravna po podpisu pogodbe in pred začetkom del, drugi obrok na sredini del in zadnji obrok kot zadnje dejanje pred objavo spletne strani. Več o mojem procesu si lahko preberete tu.
od 1.650€
Čas izdelave
(v tednih)
? Čas, ki je izključno namenjen izdelavi vaše spletne strani. Po izkušnjah se lahko podaljša zaradi dopustov, bolezni ali drugega usklajevanja s stranko. Za začetek obdobja se šteje podpis pogodbe.
5
Profesionalen oblikovalec
? K projektu pripeljem profesionalnega oblikovalca spletnih strani, ki skupaj z vami dodela izgled vaše spletne strani. V nasprotnem primeru, naredim dizajn v sodelovanju z vami po zgledu ene izmed predlog na spletu. Več o procesu.
Število podstrani
? Za podstran se šteje vsaka povezava, ki vodi na novo naloženo stran (spremenjen spletni naslov - URL).
25
Blog
? Pisanje novic ali bloga.
CMS
? Content Management System je sistem, ki omogoča preprosto dodajanje, spreminjanje ter odstranjevanje vsebine (tekst, slike, povezave itd.) spletne strani. Če paket ne omogoča CMS-a, mi pošljete natančno zavedene spremembe vsebine in nato jaz izvedem posodobitve znotraj kode (storitev se obračuna po veljavni urni postavki).
Vnašanje predpripravljene vsebine
Kontaktni obrazci
? Število unikatnih kontaktnih obrazcev na spletni strani. Identičen obrazec se lahko ponovi na večih podstraneh.
5
Prilagojeno za mobilne naprave
Git
? Git je poseben način shranjevanja kode, ki omogoča brskanje po zgodovini sprememb in hkrati preprosto obnovitev ali prenos strani.
SEO
? Search Engine Optimization je način kako iskalniki (npr. Google) vidijo vašo spletno stran. Osnovna optimizacija zajema meta značke za SEO naslov in opis ter Facebook naslov in opis. Profesionalna opcija vključuje poleg osnovne optimizacije še mikropodatke (microdata) po specifikaciji schema.org ter meta značke za Twitter naslov in opis.
Osnovni
Večjezičnost
(št. jezikov)
3
Optimizacija
Osnovna
Elektronski poštni naslovi
3
Objava na svetovnih iskalnikih
? Spletno stran objavim v spletni indeks na Google ter Bing (Microsoft).
Analitika
Gostovanje
? V označene pakete je vključena cena gostovanja. V primeru gostovanja pri ponudniku, ki ni Domovanje ali Domenca se zaračuna dodatno delo upravljanja gostovanja v enkratnem znesku 80€.
1 leto
1GB prostora
(redna cena 48€)
Domena
? V označene pakete je vključena cena .si domene za 1 leto. Več o domenah si lahko preberete tu.
Garancija
? Garancija začne veljati z dnem objave spletne strani na svetovni splet. V označenem obdobju lahko stranka uveljavlja garancijo. Delo, ki je opravljeno izven garancijskega roka, se zaračuna po veljavnem ceniku.
6 mesecev

Vprašanja?

Pišite mi
Obrazec je zaščiten s tehnologijo reCAPTCHA, za katero veljata Googleova politika zasebnosti in pogoji uporabe.