spletna aplikacija izdelana po meri

Heroji, ki jih zanimajo portali in po meri izdelane spletne aplikacije, bodo izbrali največji paket.
Primernost
Prodaja izdelkov ali storitev preko spleta. Primerno do 20 izdelkov
Cena
? Navedena je cena za plačilo v enkratnem znesku. Znesek se poravna po podpisu pogodbe in pred začetkom del. Znesek lahko poravnate tudi po obrokih (do 3 obroke), z 10% dodatka k ceni. V tem primeru se prvi obrok poravna po podpisu pogodbe in pred začetkom del, drugi obrok na sredini del in zadnji obrok kot zadnje dejanje pred objavo spletne strani. Več o mojem procesu si lahko preberete tu.
od 2.550€
Čas izdelave
(v tednih)
? Čas, ki je izključno namenjen izdelavi vaše spletne strani. Po izkušnjah se lahko podaljša zaradi dopustov, bolezni ali drugega usklajevanja s stranko. Za začetek obdobja se šteje podpis pogodbe.
8
Profesionalen oblikovalec
? K projektu pripeljem profesionalnega oblikovalca spletnih strani, ki skupaj z vami dodela izgled vaše spletne strani. V nasprotnem primeru, naredim dizajn v sodelovanju z vami po zgledu ene izmed predlog na spletu. Več o procesu.
Število podstrani
? Za podstran se šteje vsaka povezava, ki vodi na novo naloženo stran (spremenjen spletni naslov - URL).
60
Blog
? Pisanje novic ali bloga.
CMS
? Content Management System je sistem, ki omogoča preprosto dodajanje, spreminjanje ter odstranjevanje vsebine (tekst, slike, povezave itd.) spletne strani. Če paket ne omogoča CMS-a, mi pošljete natančno zavedene spremembe vsebine in nato jaz izvedem posodobitve znotraj kode (storitev se obračuna po veljavni urni postavki).
Vnašanje predpripravljene vsebine
Kontaktni obrazci
? Število unikatnih kontaktnih obrazcev na spletni strani. Identičen obrazec se lahko ponovi na večih podstraneh.
20
Prilagojeno za mobilne naprave
Git
? Git je poseben način shranjevanja kode, ki omogoča brskanje po zgodovini sprememb in hkrati preprosto obnovitev ali prenos strani.
SEO
? Search Engine Optimization je način kako iskalniki (npr. Google) vidijo vašo spletno stran. Osnovna optimizacija zajema meta značke za SEO naslov in opis ter Facebook naslov in opis. Profesionalna opcija vključuje poleg osnovne optimizacije še mikropodatke (microdata) po specifikaciji schema.org ter meta značke za Twitter naslov in opis.
Profesionalni
Večjezičnost
(št. jezikov)
5
Optimizacija
Profesionalna
Elektronski poštni naslovi
20
Objava na svetovnih iskalnikih
? Spletno stran objavim v spletni indeks na Google ter Bing (Microsoft).
Analitika
Gostovanje
? V označene pakete je vključena cena gostovanja. V primeru gostovanja pri ponudniku, ki ni Domovanje ali Domenca se zaračuna dodatno delo upravljanja gostovanja v enkratnem znesku 80€.
1 leto
2GB prostora
(redna cena 54€)
Domena
? V označene pakete je vključena cena .si domene za 1 leto. Več o domenah si lahko preberete tu.
Garancija
? Garancija začne veljati z dnem objave spletne strani na svetovni splet. V označenem obdobju lahko stranka uveljavlja garancijo. Delo, ki je opravljeno izven garancijskega roka, se zaračuna po veljavnem ceniku.
12 mesecev

Vprašanja?

Pišite mi
Obrazec je zaščiten s tehnologijo reCAPTCHA, za katero veljata Googleova politika zasebnosti in pogoji uporabe.